Millora i manteniment al col•legi públic José Mollà.

L’Ajuntament de Canals, a través del departament d’Urbanisme, durà a terme aquest estiu dues obres de millora i manteniment al col•legi públic José Mollà. En concret, i com ha confirmat el regidor delegat, Manu Sanchis, les dues obres adjudicades consistiran, per una banda en la substitució del clavegueram i la xarxa d’aigua potable, i per altra, en la renovació de la cuina escolar, actuació aquesta que es farà conjuntament amb la direcció del col•legi.

Al llarg de la setmana es firmarà l’adjudicació, i de seguida, les empreses adjudicatàries coordinaran amb la direcció del col•legi i la regidoria d’Educació l’inici de les respectives obres, que previsiblement seran per a juliol i així estar finalitzades coincidint amb l’inici de l’any escolar aquest setembre,així ho  explicá el regidor delegat del  departament d’Urbanisme Manu Sanchis.