La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i el conseller d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, Vicent Marzà han visitat les instal•lacions del CEIP Papa Calixte III de Canals

 El regidor d’Educació, Ricardo Requena ha volgut mostrar la seua “satisfacció i gratitud per la visita perquè això demostra que Canals per fi no sols està en el punt de mira de la Conselleria d’Educació i la Diputació, sinó que a més a més, comencen a arribar solucions als grans entrebancs que tenim en matèria d’infraestructures educatives; això sí, he aprofitat la visita, com a responsable de l’àrea d’Educació local, per a recordar als dos alts càrrecs, que tenim un mestre de l’EPA per a substituir des de fa un any, que tenim un compromís de construcció del nou institut Francesc Gil i mentre aquest arriba, existeixen obres de reforma ja aprovades i licitades, i que tenim altres necessitats pendents com l’adequació dels accessos al col•legi públic Vicente Rius”.