Relació de béns i drets subjectes a expropiació del conegut com “talús d’Horts”.

Canals inicia la expropiación para las obras del parque de la Ermita y la calle Soriano.

Article del LEVANTE-EMV on es parla de l’important acord que el plenari, per unanimitat, va aprovar dilluns passat la proposta del Regidor d’Urbanisme, Manu Sanchis: aprovar definitivament la relació de béns i drets subjectes a expropiació del conegut com “talús d’Horts”.
Si fa pocs dies coneixíem que l’Ajuntament posava en marxa les notificacions per a liquidar definitivament el tema d’Horts, ara, continuem assabentant-nos de més avanços per a solucionar tots els problemes queaquesta part de poble arrossega fa anys.

El consistorio consigna 144.000 euros para la compra de terrenos y la redacción del proyecto, que se ejecutará antes de 2018.