Candidatura GdC 2015.

Volem agrair a totes les canalines i a tots els canalins que, amb la intenció posada en construir un poble millor sense cap dependència a partits ni ideologíes externes, van formar la CANDIDATURA de Gent de Canals per al darrer 24 de maig.
És una llàstima que per un grapat de vots no ens acompanye en el nou projecte Vicente Conchilla, jove i inquiet amb el qual hem perdut una inmillorable opció per a rescatar la Regidoria d’Esports…

El Grup Municipal de Gent de Canals ha quedat conformat pel candidat en Ricardo Requena Muñoz, actual 1r. Tinent d’Alcalde i posterior Alcalde (en 2 anys) amb les delegacions de Promoció Socioeconòmica, Educació i Joventut; en Manuel Sanchis Polop, regidor d’Urbanisme; i na Celia Ibáñez Belda, delegada de Cultura, Fira, Festes i Turisme.