LEGISLATURA 2015/2019

Després de les eleccions del 24 demaig de 2015, dels resultats obtinguts pels 6 grups que vam aconseguir representació consistorial en el nostre poble i de setmanes de debats i reunions de treball, l'Ajuntament de Canals va quedar constituït per una Alcaldia compartida per GdC/Compromís i un Equip de Govern on PSOE i EU donen el suport, la força i l'estabilitat necessària per a tirar endavant un projecte comú. En l'oposició, i amb la tasca de vetllar per la gestió municipal, aportant allò interessant, debatent el que estimen oportú i criticant constructivament les accions que no compartisquen, trobem al PP i a Reiniciem.

El Grup Municipal de Gent de Canals ha quedat conformat pel candidat en Ricardo Requena Muñoz, actual 1r. Tinent d'Alcalde i posterior Alcalde (en 2 anys) amb les delegacions de Promoció Socioeconòmica, Educació i Joventut; en Manuel Sanchis Polop, regidor d'Urbanisme; i na Celia Ibáñez Belda, delegada de Cultura, Fira, Festes i Turisme.

Partint de les premisses que sempre ens han identificat, i que no volem deixar de banda: col·lectiu de ciutadans amb moltes diferències ideològiques, amb pensaments polítics dispars, que hem sabut aparcar el nostre particular ideari per a junts, amb treball, dedicació, desinterès personal, sentit comú, consens, diàleg i temps, unificar criteris amb una sola intenció: Canals, Aiacor, la Torreta i Torre Cerdà; Gent de Canals volem durant aquest nou temps que encetem dins de l'Equip de Govern aplicar els mateixos principis amb els tres grups amb els que treballarem colze a colze per un Canals millor.

Sols volem demanar-vos que no ens jutgeu abans d'hora; que confronteu tota la informació que us arriba; que ens consulteu tots els dubtes sorgits; que ens continueu aportant els vostres suggeriments per a poder-los dur a la realitat; i, sobre tot, que confieu en els tres regidors de GdC que us representem en l'Ajuntament. Al final, el temps i les accions ens col·loquen a cadascú en el seu lloc.